Бистришки водопад

Бистришки водопад – януарска приказка

GPS координати старт: 42.24136, 23.17043 GPS координати финал: 42.209201, 23.177193 Разстояние: 2ч в посока Степен на трудност: ★★☆☆☆ Екопътеката от…